Informacije na: 

Urejanje zdravstvenega zavarovanja

Vaša ocena

Urejanje zdravstvenega zavarovanja je v Sloveniji sestavljeno iz dveh delov. Iz urejanja obveznega in urejanja dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.

Če imamo oboje, nam pri zdravniku za zdravstvene storitve ni potrebno ničesar plačevati oziroma doplačevati.

Obvezno zdravstveno zavarovanje si uredimo na najbližji enoti ZZZS, oziroma nam ga v primeru redne zaposlitve uredi delodajalec. Dne 1.6.2021 ko pišemo ta članek je cena obveznega zdravstvenega zavarovanja za samoplačnike 29,35 eur mesečno.

Smo zavarovalniška agencija e-Zavarovanja d.o.o. Že 10 let se ukvarjamo z online sklepanjem dopolnilnih zavarovanj. Na naši spletni strani lahko primerjate ponudbe (cene) vseh treh ponudnikov dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja ter prostovoljno dopolnilno zdravstveno zavarovanje sklenete na povezavi dopolnilno zdravstveno zavarovanje online.

Ureditev zdravstvenega zavarovanja je torej sestavljena iz dveh delov: iz ureditve obveznega zdravstvenega zavarovanja na to pa sledi še ureditev dodatnega zdravstvenega zavarovanja oziroma ureditev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Dopolnilno in dodatno zdravstveno zavarovanje sta v pogovornem jeziku namreč sopomenki.

Če vas kdo vpraša kako urediti dodatno zdravstveno zavarovanje oziroma kako skleniti dodatno zavarovanje je odgovor Online. Najprej si izberete zavarovalnico, vnesete podatke v obrazec in zavarovanje je sklenjeno.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke