Informacije na: 

Sklepanje dodatnega zavarovanja

Vaša ocena

Sklepanje dodatnega zavarovanja je pri nas enostavno. Dodatno zavarovanje lahko sklenete Online ali telefonsko. Primerjate lahko vse ponudnike na enem mestu.

V Sloveniji dodatno zavarovanje, ki je v pogovornem jeziku sopomenka za dopolnilno zavarovanje ponujajo 3 zavarovalnice.

Če se sprašujete kako skleniti dodatno zdravstveno zavarovanje ste na pravem mestu. Ponujamo vam 2 načina: zavarovanje lahko sklenete telefonsko s klicem na 040-556-489 ali pa kliknete zeleni gumb skleni zavarovanje, si izberete zavarovalnico, vpišete podatke in zavarovanje sklenete ONLINE.

Najprej preverite ponudbo, si izberete zavarovalnico, ki vam najbolj ustreza, nato zavarovanje sklenete telefonsko ali Online.

Smo zavarovalniška agencija e-Zavarovanja d.o.o. S sklepanjem dopolnilnih zavarovanj se ukvarjamo že več kot 10 let. Pri nas na enem mestu lahko primerjate ponudbe vseh zavarovalnic, ki v Sloveniji ponujajo dopolnilno zavarovanje.

Že več kot 10 let se trudimo, da naše stranke dobijo konkurenčno ponudbo in več ugodnosti kot pri konkurenci.

Če potrebujete hitro dodatno zavarovanje ste na pravem mestu.

Stranke nas pogosto sprašujejo kje urediti dodatno zdravstveno zavarovanje.

Kje urediti dodatno zdravstveno zavarovanje

Preden se odločite za sklenitev (dodatno zdravstveno zavarovanje), preverite ceno,  in paketne popuste, ki jih prejmete v primeru sklenitve pri zavarovalnicah Generali in Triglav.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke