Informacije na: 

Sklenitev zdravstvenega zavarovanja

Vaša ocena

Sklenitev zdravstvenega zavarovanja je sestavljena iz dveh delov. Na ZZZS si uredite obvezno zdravstveno zavarovanje, na naši spletni strani pa dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

V primeru redne zaposlitve vam mora na ZZZS obvezno zdravstveno zavarovanje skladno z zakonom urediti vaš delodajalec, za sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja pa morate v vsakem primeru poskrbeti sami.

V primeru redne zaposlitve vam prispevke za obvezno zdravstveno zavarovanje plačuje vaš delodajalec, v primeru izgube statusa študenta oziroma ob koncu šolskega leta v katerem smo dopolnili 26 let pa si moramo obvezno zdravstveno zavarovanje urediti sami. Cena obveznega zavarovanja znaša na dan 1.10.2022 29,35eur, redno zaposleni seveda plačujejo prispevke sorazmerno z njihovo plačo, ki so seveda bistveno višji.

Za sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja si moramo torej le izbrati zavarovalnico ter na povezavi  izpolnimo spletni obrazec in zavarovanje je sklenjeno.

Omogočamo tudi telefonsko sklepanje. Za telefonsko sklenitev pokličite 040 556 489.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke