Informacije na: 

Sklenitev dopolnilno zavarovanje

Vaša ocena

Sklenitev dopolnilno zavarovanje je eden najpogostejših izrazov, ki jih ljudje vpisujejo v iskalnike, ko se zanimajo za sklenitev dopolnilnega zavarovanja.

Smo zavarovalniška agencija e-Zavarovanja d.o.o. Pri nas lahko primerjate vse ponudnike dopolnilnega zavarovanja v Sloveniji na enem mestu. Prostovoljno dopolnilno zdravstveno zavarovanje lahko sklenete na povezavi skleni dodatno zavarovanje.

V primeru, da želite dopolnilno zavarovanje skleniti telefonsko, nas pokličite na 040-556-489.

Sklepanje dopolnilnega zavarovanja je preprosto, najprej si izberete zavarovalnico nato v obrazec vpišete svoje podatke, kliknete na gumb skleni zavarovanje in zavarovanje je sklenjeno.

Opozoriti je potrebno, da morate paziti le na to, da zavarovanje sklenete pravočasno. Zakonodaja oziroma ZZVZZ (zakon o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju) namreč določa, da vsem osebam, ki so brez prostovoljnega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja več kot mesec dni le to  prične veljati čez 3 mesece.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke