Informacije na: 

Skleni dopolnilno

Vaša ocena

Skleni dopolnino je izraz, ki ga vpisujejo ljudje v iskalnike, ko se zanimajo za sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Omogočamo sklepanje dopolnilnega online. Na povezavi dodatno zdravstveno zavarovanje splet lahko na enem mestu preverite vse ponudnike dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, njihove cene in ugodnosti ob sklenitvi, zavarovanje lahko tudi takoj sklenete online.

Cena dopolnilnega zavarovanja pri posamezni zavarovalnici seveda velja le v primeru, da niste bili brez dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja več kot  leto dni, saj se vam premija oziroma cena poviša za 3% za vsako leto, ko ste bili brez dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Več na temo cena dopolnilnega zavarovanja si lahko preberete na povezavi cene dopolnilnih zavarovanj.

Sklepanje dopolnilnega zavarovanja je zelo preprosto. Na povezavi skleni dopolnilno zdravstveno zavarovanje si izberete ponudnika, v spletni obrazec vnesete podatke in zavarovanje je sklenjeno.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke