Informacije na: 

Ponudniki dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja

Vaša ocena

Ponudniki dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja so v Sloveniji tri zavarovalnice, ki ponujajo dopolnilna zavarovanja in sicer Vzajemna, Triglav in Generali. Storitev je pri vseh zavarovalnicah enaka. Če pokažemo zdravstveno kartico in imamo urejeno in obvezno in dopolnilno zdravstveno zavarovanje nam pri zdravniku ni potrebno ničesar plačati oziroma doplačati. Dopolnilna zdravstvena zavarovanja v Sloveniji ponujajo le te tri zavarovalnice.

V primeru, da se odločate za sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, vam priporočamo, da pred sklenitvijo preverite cene.

Čeprav je storitev identična in cene malenkost različne, si mora vsak posameznik sam izračunati katera zavarovalnica je zanj najugodnejša.

Če imate več nepremičnin, več avtomobilov in še plovilo vse zavarovano pri zavarovalnici Triglav, je nedvomno za vas najugodnejša zavarovalnica Triglav, saj boste zaradi dodatno sklenjenega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja na celoten paket premoženjskih zavarovanj dobili popust, ki bo večji kot je razlika v ceni med zavarovalnicami pri dopolnilnem zdravstvenem zavarovanju.

Na paketni popust lahko računate tudi pri zavarovalnici Generali.

Vzajemna je zavarovalnica, ki je imela zgodovinsko gledano daleč največ časa najnižjo premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.

Katere zavarovalnice nudijo dodatno zavarovanje

Če vas zanima katere zavarovalnice nudijo dodatno zavarovanje si poglejte gornjo sliko. Zavarovalnice za dodatno zavarovanje oziroma zavarovalnice za dopolnilno zavarovanje so le tri: Vzajemna, Triglav in Generali.

Če vas zanima katera zavarovalnica za dodatno zavarovanje je najboljša, je odgovor preprost: vse so enako dobre, saj vse zavarovalnice krijejo enake storitve v enakih zneskih. Razlika med njimi je le v višini mesečne premije in ugodnostih, ki jih določena zavarovalnica ponuja ob sklenitvi.

 

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke