Informacije na: 

Online dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Vaša ocena

Online dopolnilno zdravstveno zavarovanje lahko sklenete na naši spletni strani. Izbirate lahko med vsemi ponudniki, pred sklenitvijo preverite cene.

V Sloveniji prostovoljno dopolnilno zdravstveno zavarovanje ponujajo 3 zavarovalnice. Pri nas lahko primerjate vse ponudnike na enem mestu, zavarovanje pa lahko sklenete na povezavi zdravstveno zavarovanje online.

Online dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Postopek sklenitve dodatnega zavarovanja je povsem preprost. Izberete zavarovalnico, vnesete podatke in zavarovanje je sklenjeno. Ko vas nekdo vpraša kako skleniti dopolnilno zdravstveno zavarovanje, je najboljši odgovor, da lahko sklene dopolnilno zdravstveno zavarovanje online na povezavi e dodatno zavarovanje.

Pogosto nas sprašujejo kakšen je pravilen izraz za prostovoljno dopolnilno zdravstveno zavarovanje dodatno ali dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

V pogovornem jeziku je to eno in isto, saj je dopolnilno zdravstveno zavarovanje v pogovornem jeziku sinonim za dodatno zdravstveno zavarovanje.

Če se nekdo zanima za dopolnilna zdravstvena zavarovanja oziroma za dodatna zdravstvena zavarovanja sedaj veste, da gre za eno in isto stvar.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke