Informacije na: 

Kako skleniti dopolnilno zavarovanje

Vaša ocena

Kako skleniti dopolnilno zavarovanje si preberite na naši spletni strani. Preverite ponudnike, si izberete zavarovalnico in vpišete podatke v spletni obrazec.

Smo agencija e-Zavarovanja d.o.o., poznani smo po tem, da na enem mestu lahko primerjate vse ponudnike dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja in sklenete online zavarovanje. Predlagamo, da najprej preverite cene, si izberete ponudnika in v spletni obrazec vnesete svoje podatke. Na koncu le še kliknete skleni zavarovanje in povzetek vašega sklenjenega zavarovanja prejmete v vaš e-poštni predal.

Dopolnilno zavarovanje lahko sklenete tudi v poslovalnici kjer ima sedež vaša zdravstvena zavarovalnica ali pri vašem agentu, 24 ur na dan pa vam je na voljo naša spletna stran.

Kako skleniti dopolnilno zavarovanje

Ko se vprašate kako urediti dopolnilno zavarovanje oziroma kako skleniti dopolnilno zdravstveno zavarovanje, imejte v mislih, da obstajajo štirje načini: Agent, poslovalnica, telefonsko in online.

V primeru telefonske sklenitve nas pokličite na 040-556-489, online sklenitev pa omogočamo na povezavi prijava zdravstveno zavarovanje.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke