Informacije na: 

eZdravstveno zavarovanje

Vaša ocena

eZdravstveno zavarovanje oziroma omogočamo e-sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Preverite ponudbe vseh ponudnikov na enem mestu.

Smo agencija e-Zavarovanja d.o.o. Že več kot 10 let se ukvarjamo s sklepanjem dopolnilnih zdravstvenih zavarovanj. Trudimo se, da naše stranke dobijo dobro ceno in zanimiv paket ugodnosti ob sklenitvi. eZdravstveno zavarovanje

Na naši spletni strani lahko preverite vse ponudnike dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, njihove cene in ugodnosti ob sklenitvi ter zavarovanje sklenete online na povezavi dodatno zdravstveno zavarovanje preko spleta.

Najpomembnejše pri dopolnilnem zdravstvenem zavarovanju je, da ga sklenete pravočasno. Zavedati se morate, da ga boste v nasprotnem primeru lahko sklenili le s tri mesečno čakalno dobo.

Če resneje zbolimo ali se poškodujemo stroški iz naslova dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja hitro nanesejo nekaj tisoč evrov in v takšnem primeru bomo račun morali poravnati iz lastnega žepa.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke