Informacije na: 

Dodatno zdravstveno zavarovanje za študente

Vaša ocena

Dodatno zdravstveno zavarovanje za študente je brezplačno razen v primeru redne zaposlitve, izgube statusa ali konca šolskega leta v katerem študent dopolni 26 let. 

V pogovornem jeziku je dodatno zdravstveno zavarovanje sinonim za dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Če ima oseba v Sloveniji sklenjeno obvezno in dopolnilno zdravstveno zavarovanje ji pri zdravniku ni potrebno plačevati oziroma doplačevati za zdravstvene storitve.

V vseh primerih je najpomembneje, da si dopolnilno zdravstveno zavarovanje uredimo PRAVOČASNO.

Dodatno zdravstveno zavarovanje za študente

V vseh treh primerih imate natanko en mesec časa, da si uredite dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Če rok zamudite padete v 3 mesečno čakalno dobo, to pa pomeni, da vam zavarovanje prične veljati šele čez 3 mesece.

PRIMER:  Jure Novak se je redno zaposlil 1.10.2022, prej je bil študent. 15.10.2022 je padel z motorjem. Potreben je bil prevoz v bolnico, več operacij, ležanje v bolnici, rehabilitacija,.. Ker Jure ni imel sklenjenega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, je moral več tisoč evrov za zdravljenje plačati iz lastnega žepa.

Ne bodite kot Jure, sklenite dopolnilno zdravstveno zavarovanje PRAVOČASNO.

Dodatno zdravstveno zavarovanje za študente

Smo zavarovalniška agencija e-Zavarovanja d.o.o., že več kot 10 let skrbimo, da imajo člani e-Študentskega Servisa pravočasno urejeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Omogočamo dodatno zdravstveno zavarovanje preko interneta.

Naše storitve niso namenjene le študentom, temveč vsem zainteresiranim strankam. Na naši spletni strani najdete vse ponudnike na enem mestu in lahko primerjate ponudbe vseh ponudnikov. Dopolnilno zavarovanje za študente lahko najlažje sklenete ONLINE na povezavi skleni zavarovanje.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke