Vaša ocena

Splošni pogoji poslovanja

1. Firma: e-Zavarovanja, zavarovalniško zastopanje, d.o.o.;
Skrajšana firma: e-Zavarovanja d.o.o.;

Naslov: Kolodvorska cesta 8, 1230 Domžale;
Elektronska pošta: info@e-zavarovanja.com;
Spletna stran: www.dodatnozdravstvenozavarovanje.com ;

Matična številka :2273101000;
Davčna številka: SI49285149;
Transakcijski račun: IBAN SI56 1010 0004 3180 418 (Banka Koper).

2. Družba e-Zavarovanja d.o.o. pridobiva, uporablja, obdeluje in shranjuje osebne podatke za namene, zaradi katerih je pridobila osebno privolitev posameznika (izvajanja osnovne dejavnosti družbe, izvajanje promocijskih ter drugih akcij družbe e-Zavarovanja d.o.o. oziroma njenih poslovnih partnerjev) ter jih bo varovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Posameznik, ki družbi e-Zavarovanja d.o.o. posreduje svoje osebne podatke, s tem daje osebno privolitev iz prejšnjega odstavka in potrjuje te Splošne pogoje.
Da bi preprečili nepooblaščen dostop do osebnih podatkov in da bi zagotovili njihovo ustrezno uporabo, obdelavo in shranjevanje, bo družba e-Zavarovanja d.o.o. uporabljala ustrezne tehnične in organizacijske postopke za njihovo varstvo.
Za odjavo sodelovanja v promocijskih akcijah pošljite elektronsko pošto na info@e-zavarovanja.com.

Družba e-Zavarovanja d.o.o. svojim strankam nudi tudi sklepanje zavarovanj prek elektronskega podpisa. V ta namen koristi storitve produkta “SignRequest”. Družba SignRequest B.V.katera upravlja z izdelkom SignRequest je pogodbeni obdelovalec osebnih podatkov v smislu 28. Člena Uredbe EU 2016/679 s katerim ima družba e-Zavarovanja sklenjen pisni dogovor o pogodbeni obdelavi osebnih podatkov. Družba SignRequest B.V. tako izvaja obdelavo osebnih podatkov le v imenu upravljalca z namenom sklepanja zavarovanj in drugih, jasno določenih namenov za katere je upravljalec osebnih podatkov (e-Zavarovanja d.o.o.) pridobil ustrezno soglasje in zagotavlja ustrezna tehnična ukrepe za varstvo teh podatkov. Več informacij o pogodbenem obdelovalcu je dostopnih na https://e-zavarovanja.signrequest.com/en/terms-of-use

3. Dne 22.2.2007 je družba e-Zavarovanja d.o.o. pridobila dovoljenje Agencije za zavarovalni nadzor za opravljanje dejavnosti zavarovalnega zastopanja. Osnovna dejavnost družbe e-Zavarovanja d.o.o. je zavarovalniško zastopanje (šifra 66.220) artículo.
Družba e-Zavarovanja d.o.o. ima dovoljenje Agencije za zavarovalni nadzor za opravljanje dejavnosti zavarovalnega zastopanja (238. člen Zakona o zavarovalništvu) ki ga je pridobila z dnem 22.02.2007 pod številko 40110-245/07-4 in je vključena v Register zavarovalno zastopniških družb, ki kot gospodarsko dejavnost opravljajo storitve zastopanja zavarovalnic. V primeru sklepanja dopolnilnih zdravstvenih zavarovanj zastopamo naslednje zavarovalnice: Vzajemna zdravstvena zavarovalnica d.d., Triglav zdravstvena zavarovalnica d.d., Generali Zavarovalna družba d.d. V primeru sklepanja zavarovalne pogodbe preko naše spletne strani se stranka zavezuje, da je bila seznanjena s splošnimi pogoji izbrane zavarovalnice, ki so sestavni del pogodbe. Družba eZavarovanja d.o.o. zagotavlja sklepanje zavarovanja v skladu z zakonom o zavarovalništvu, sklepalec pa jamči za pravilnost oziroma točnost podatkov, ki jih je navedel v obrazcu.

4. Spletni obrazec je osnova za sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Stranka naročnik izpolni spletni obrazec, pred oddajo naročila odkljuka, da se je strinjal s splošnimi pogoji izbrane zavarovalnice in splošnimi pogoji družbe e-Zavarovanja d.o.o.. Stranka lahko pričakuje, da bo pošto s strani družbe e-Zavarovanja d.o.o. prejela naslednji delovni dan, če je bilo spletno naročilo oddano do 15.00 tekočega delovnega dne. Če je naročilo oddano na dan, ki ni delovni dan oziroma po 15.00 na delovni dan, lahko stranka pričakuje dokumentacijo 2 dni po oddanem naročilu. V primeru, da pošta ni dostavljena , je stranka dolžna obvestiti ponudnika, da ji pošto z dogovorjenimi datumi pošlje še enkrat. V primeru, da stranka podpisane dokumentacije potrebne za sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja ne vrne v 14 dneh od oddanega naročila, ji družba e-Zavarovanja ne zagotavlja sklenitve z datumi navedenimi na spletnem obrazcu.

5. Zavarovalno kritje in s tem tudi začetek zavarovanja in kritja sta navedena na pristopnici izbrane zavarovalnice. Pogoj za zavarovalno kritje in veljavnost datumov na pristopnici je pravočasno vrnjena dokumentacija s strani naročnika. Sklepanje dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja za nazaj ni možno. Če dopolnilno zdravstveno zavarovanje sklepamo danes, je najhitrejši možen začetek zavarovanja z jutrišnjim dnem. Ali ima stranka čakalno dobo določi zavarovalnica. Enako velja za doplačilo na premijo. Oboje skladno z zakonom o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju.

6. Družba e-Zavarovanja d.o.o. se trudi po najboljših močeh zagotavljati ažurnost in točnost podatkov na spletni strani www.dodatnozdravstvenozavarovanje.com, ne prevzemamo pa nobene odgovornosti zaradi mogočih napak in netočnih podatkov. Na spletni strani vsebino spreminjamo po lastni presoji.

7. V primeru sklenitve preko naše spletne strani lahko stranka prejme različne ugodnosti. Ugodnosti so navedene na naši spletni strani. Ugodnosti se spreminjajo, saj imajo zavarovalnice navadno datumsko omejene akcije. Poleg ugodnosti posamezne zavarovalnice (prejme neposredno od zavarovalnice) je stranka upravičena tudi do ugodnosti s strani družbe e-Zavarovanja d.o.o. Družba e-Zavarovanja d.o.o. ugodnosti ne pošilja na dom, temveč je dolžnost sklenitelja, da jih osebno prevzame v eni od naših poslovalnic. Poslovalnice in naslovi so navedene na naši spletni strani. Ugodnosti lahko prevzamete po plačilu prvih treh premij pri izbrani zavarovalnici.
V kolikor v poslovalnicah partnerskega podjetja e-Študentski Servis poide zaloga USB ključkov, bonov ali nahrbtnikov, nas kontaktirajte na elektronski naslov info@e-zavarovanja.com in poslali vam jih bomo na domači naslov.

8. Darila ob sklenitvi zavarovanja so od 1.6.2022 dalje vezana na Splošne pogoje in članstvo v klubu Moja E-Zavarovanja.

Ob sklenitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja pred 31.5.2022 preko družbe e-Zavarovanja d.o.o., lahko zavarovanec pridobi darila in ugodnosti. Ločimo darila oz ugodnosti, ki jih zavarovancu ob sklenitvi podari zavarovalnica, pri kateri je sklenil zavarovanje in darila, ki jih podari družba e-Zavarovanja. Ugodnosti, ki jih podari zavarovalnica, zavarovanec prejme neposredno od zavarovalnice.
Ugodnosti (USB, nahrbtnik ,darilna kartica Mercator), ki jih sklenitelj zavarovanja prejme kot darilo s strani e-Zavarovanja d.o.o., se prevzamejo v poslovalnicah partnerskega podjetja e-Študentski Servis. Ugodnosti lahko prevzamete po plačilu prvih treh premij pri izbrani zavarovalnici.
V kolikor v poslovalnicah partnerskega podjetja e-Študentski Servis poide zaloga USB ključkov, bonov ali nahrbtnikov, nas kontaktirajte na elektronski naslov info@e-zavarovanja.com in poslali vam jih bomo na domači naslov.
Do praktičnih daril so upravičeni zavarovanci, ki so sklenili dopolnilno zdravstveno zavarovanje preko družbe e-Zavarovanja d.o.o. v času, ko je bila objavljena ugodnost prejema praktičnega darila ob sklenitvi novega zavarovanja.

Splošni pogoji pričnejo veljati z dnem 1.3.2017